De nieuwste trend op het gebied van tassen

Geplaatst door

De zomer komt steeds dichterbij en bij het lekkere weer hoort een nieuwe outfit. Maak deze nieuwe outfit af met verschillende tassen. Bereid je goed voor met deze trends die op komst zijn. Wij helpen je er alvast bij met een aantal tassen trends te vertellen.

De heuptas

De heuptas is weer helemaal in. Deze tassen zijn niet alleen superhandig, maar ook nog eens stijlvol. Ga je een dagje uit? Dan is deze item geen schaamte om met je mee te dragen. Hij is gemakkelijk te dragen om de heup en weegt vrij weinig. Nog makkelijker, je handen zijn vrij van tassen dragen. Er is genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een portemonnee, zonnebril en sleutels. Ze zijn er in verschillende kleuren en materialen.

Gevlochten tassen

De rieten tas is ook weer terug van weggeweest. De gevlochten tassen zijn er niet alleen in het riet, maar bijvoorbeeld ook in het leer. Je hoeft ze niet alleen meer voor het strand of een picknick te gebruiken. Nu kun je ook zo met ze over straat. Deze zomer zijn ze namelijk HOT! Het maakt niet uit of het nu een grote of kleine variant is. Alles kan deze zomer!

De box bag

De box bag is een klein vierkant of rechthoekig tasje. Door sommige wordt het vergeleken met een mini broodtrommel. Dit klinkt misschien niet zo aantrekkelijk. De vormt komt wel overeen. Qua uiterlijk steelt de box bag natuurlijk de show. Ook deze zijn er in verschillende materialen en kleuren. Een nadeel van de box bag is de beperkte ruimte die er is. Je kunt er hooguit je telefoon en wat make-up in meenemen. Erg praktisch is deze tas dus niet.

 

Mini of maxi

Voorheen waren de kleinere tasjes volop te zien. Deze zijn nog steeds een trend. Echter zijn de maxi bags in opkomst. Perfect voor alle spullen die wij vrouwen mee nemen. In tegenstelling tot de box bag is dit een tas waar we wel genoeg spullen in kwijt kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *